Tuesday 2 July 2013

NYX kupovina #1!

Kada sam pre izvesnog  vremena čula da NYX Cosmetics dolazi u Srbiju, nisam mogla da verujem! Taman sam se spremala da nešto poručim preko interneta, ali me je odbijala cena poštarine, čekanje i nove takse koje su uveli naši, za sve što ide preko carine.

Generalni uvoznik NYX kozmetike za Srbiju je kompanija Alexandar Cosmetics iz Novog Sada i ja sam sve sitnice kupila u njihovom prodajnom objektu u ulici Cara Dušana 69.

Evo šta sam o NYX kozmetici preuzela sa Alexandrovog sajta:


NYX je u antičkoj grčkoj mitologiji bila boginja koja je vladala noću i uvek je bila prikazivana kao figura izuzetne snage i lepote.

Predstavljamo NYX Cosmetics, Los Angeles - USA (www.nyxcosmetics.com) jedinstvenu kolekcijuprofesionalne šminke za specijalne prilike, sa akcentom na selekciji trendy nijansi i artikala namenjenih svakodnevnoj upotrebi. Za žene koje žele da se osećaju snažno, sexy i samouvereno, a ujedno da istaknu svoju lepotu, ženstvenost i zablistaju u svakoj prilici.

Veoma bogati pigmenti i visoko isplativi proizvodi vrhunskog kvaliteta postavili su NYX na jedan poseban nivo i izdvojili ga kao jedan od najprodavanijih brendova i lidera u masovnoj industriji lepote.

NYX Professional Make Up je nastao u srcu sunčanog Los Anđelesa, gde se nalazi i sedište kompanije, a dostupan je u preko 40 zemalja širom sveta. Ova kozmetička linija osnovana je 1999. godine od strane mlade preduzetnice Toni Ko, koja je od malena želela da stvori liniju kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama.


U čemu je caka?

NYX nudi najbolji kvalitet kozmetike po pristupačnim cenama!

Kupovina šminke je mnogim ženama slaba tačka, ali sa NYX-om više nema osećaja krivice.

NYX je kompanija koja se najbrže razvila u Americi, u veoma kratkom periodu, zahvaljujuci kvalitetu.
Ultra moderna i vrhunski stilizovana pakovanja u kombinaciji sa ogromnom selekcijom visoko pigmentisanih nijansi, privukli su mnogobrojne vrhunske Make Up majstore i sofisticirane Make Up umetnike, a NYX je postao favorit u njihovim Make Up paletama.

NYX Cosmetics je sada poznat širom sveta profesionalnim šminkerima, poznatim stilistima i mnogim ljubiteljima modernog, urbanog stila, kao profesionalna linija kozmetike za šminkanje sa najširom paletom nijansi.

Malo je reći da je štand da padnete u nesvest! Milion boja, proizvoda, različitih slatkih pakovanja, par cvetića, i što je svakako veoma lepo - cene kao u Americi! Nema čekanja, plaćanja troškova poštarine i PDV-a, pa kako ne uzeti nešto? :D

Cene su prosto neverovatne jer su mnogo niže od većine stvari koje se mogu pronaći u Lilly-ju i DM-u, i već znam da ću svoju ušteđevinu od sad trošiti samo na NYX. :)


Moj izbor su bila dva karmina, jedna olovka za usne i jedna paleta senki. U međuvremenu sam otišla po još "nekoliko" stvarčica, o kojima će uskoro biti reči. :D




Ono što sam najviše želela da kupim jesu njihovi karmini. Dosta sam čitala o njihovim Extra Creamy Round karminima, i odmah sam kupila dva! Jedan od njih je Peach Bellini, a drugi Thalia. Imena ovih karmina su mi toliko lepa, da je to samo još jedan razlog više zašto sam presrećna što su upravo oni moj izbor!

Peach Bellini je karmin koralne boje, sa roze-narandžastim podtonom, predivan za toplo vreme i mislim da nema kome ne stoji, čini mi se da će baš osvežiti lice (za nijansu intenzivniji, i sa više narandžaste od njega je Haute Mellon, koji je isto divan!). 

Thalia je karmin koji sam kupila za svaki dan - takođe mislim da je nijansa koja svima može lepo da stoji, iako ne prvi pogled ne privlači pažnju. U pitanju je zagasita, "prašnjava" nijansa roze sa smedjim podtonom (mauve boja, tamnija "boje kože") koja zablista tek na vašim usnama. Videla sam još par karminčića slične nijanse, pa ću se sigurno vratiti po još neki (jedan od njih je prelepi Milan).





Kupila sam i jednu olovku za usne, koju ću koristiti za sve nude nijanse karmina, mislim da je zaista odlična! Boja je Pale Pink i to je upravo to - bledo roze nijansa sa smeđim podtonom. 

 Poslednje što sam kupila je jedna od Love in ..... paletica. Postoje tri vrste - Love in Paris, Love in Florence i Love in Rio. Prve imaju devet senki, druge pet, a treće tri. Odlučila sam se za Meet me at the Copa jer su me boje nekako najviše privukle (mada mi je za oko zapala i Love in Paris - Madeleines and macaroons :))





Sastoji se od tri senke, koje po meni, mogu da ispune sve vaše celodnevne potrebe za ulepšavanjem očiju. U pitanju su sedefasti finiši kod sve tri nijanse - prva je  svetlija smeđe-zlatna, druga je šampanj, a poslednja srednje tamna siva. Najtoplije bih je preporučila svim devojkama koje vole da se šminkaju kao ja - neutralna nijansa preko celog kapka, a na pregibu nešto tamnije. :)



To bi bilo sve za prvi put, detaljnije sličice sa swatchevima, uskoro! Da li ste Vi kupile nešto od NYX-a?

Hvala na čitanju, želim Vam prelep dan! <3


50 comments :

  1. Divne si stvari odabrala, posebno mi se dopada Peach Bellini <3

    ReplyDelete
  2. Joooj sad mi dode da sjednem u auto i krenem za Novi Sad po NYX :)

    www.lemakeupfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divne su stvacice!
    P.S. Javi se, pisala sam ti na forumu :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tamarice, drago mi je da ti se dopada!!! :*** (hocu)

      Delete
    2. Dopadaju mi se toliko da mi treba uslugica od tebe :D Al tebe nemaaaaa, a tebe nemaaaa! :D :*

      Delete
  4. Divno je sve! Bila sam i ja u Cara Dušana, stvarno je asortiman odličan!

    ReplyDelete
  5. Bas si se ponovila. Paletica je sjajna, boje po mom ukusu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Danijela, drago mi je da ti se dopada! <3

      Delete
  6. Divna kupovina, karmini su predivni!

    ReplyDelete
  7. prelepo, čekaju se svočevi!

    ReplyDelete
  8. Kakve su cijene? Ja sam ove proizvode gledala samo na netu ali bas deru za postarinu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ej cene su kao sa americkog sajta! <3
      Ne isplati se porucivati, bolje svrati ;)

      Delete
  9. Predivne si stvari odabrala, a meni se najvise svidjaju sjenke, jer su fine i neutralne, a djeluju i blago svjetlucavo. Zavidim vam, da znas :-)
    Kod nas sve i da dodje NYX u BiH ne bi doslo u Banja Luku, doslo bi u Sarajevo, u koje rijetko idem, i podaleko mi je. Bar da dodje u HR, Zagreb mi je puno blize. Uhhh, svasta bih nakupovala. Htjela sam narucivati, oni jesu povoljni,ali kao sto kazes, dok me oderu od postarine, prodje me volja, i za tu cijenu onda radije kupim nesto kod nas drogerijskog ranga.Vjerujem da ce biti uzivanje proucavati sve te nove stvarcice, a vidim stalak je oogroman, i praviti wish list i lagano kupovati sa nje :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga Snow! :**

      Drago mi je da se dopadaju senke i ja sam ih uzela jer su neutralne! Mislim da je vreme da tatu opet saljes u NS ;)

      Delete
    2. Ma nista od tate dok ja sama ne odem. Prosli put mi nista nije nasao od onog sto sam mu rekla da pogleda, ili bolje reci nije se jadan snasao :-) Donio mi neki Nivea set da se iskupi, joj :-) Tu dok se ja ne zavucem i ne pocnem prebirati po testerima nista nema :-)

      Delete
    3. Haha, pa da, tako je ipak najbolje :)

      Delete
    4. Drage dame,
      Alexandar Cosmetics je stigao u BiH, a sa njime i NYX ;)
      Sve što vas zanima od NYX proizvoda možete naručiti sa fb stranice
      www.facebook.com/nyxprodaja

      Jednom sedmično dovozimo naručenu robu za Banja Luku, a sa vremenom planiramo i otvoriti trgovinu u Banja Luci.
      Hvala na interesovanju za NYX<3

      Delete
  10. krasne stvarčice, sad čekamo swatcheve :D

    ReplyDelete
  11. prelepi noviteti! jedva cekam da stignu u bg, ali nece mi biti tesko ni do ns*a da odem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozuri pozuri, dodji do nas :D :*
      Tvoje recenzije citati bice uzivanje!
      Hvala ti! <3

      Delete
  12. Dobro si rekla, prva kupovina :D

    ReplyDelete
  13. Čula sam da Nyx dolazi kod vas i za čudo Božje čak su vam i cijene pristojne :) Kod nas su nabili cijene triput veće od onih s interneta, ali dobro :) Ja Nyx naručujem iz Amerike - baš čekam dvije paletice koje sam uzela: Love in Florence i Love in Paris :D
    Tvoji Nyx noviteti su mi predivni - svakako javi kakvi su ti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je vreme da dodjes do nas :PPP

      Delete
  14. predivne stvari si odaabrala :)
    I super su vam cijene proizvoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se dopada! <3

      Delete
  15. Toliko sam se obradovala kada sam cula da NYX stize u Srbiju i sad nikako da odem da vidim sta su nam to sve lepo pripremili :) Cula sam da je asortiman jako veliki, pa cu morati da odem sto pre, jer vise ne mogu da izdrzim :D :P

    Toliko sam citala o Thalia ruzu, i to je bas ona nijansa koju volim. Odmah je otisao na listu za kupovinu (cim se smislim) :)

    ReplyDelete
  16. Mislim da sam se vec divila kupovini na forumu, ali opet - vau :D Predivno je sve, ovu paleticu razmatram i sama da uzmem, a i Haute Mellon koji si spomenula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Paleta je zahvalna i za an i za noc i Haute Melon ;) :*

      Delete
  17. divno...nisam uzela senke ali sam uzela pigmente i preporucujem ti da ih probas,fantazija :))

    ReplyDelete
  18. Uh kako su divni ruzevi...Ja se tek spremam da odem po koji :)

    ReplyDelete
  19. Dobar izbor, dobar :).Paleta mi je favorit. Ja sam kupovala drugima NYX, posto imam previse sminke, nema potrebe da gomilam, nije racionalno. Ali sam uzivala u kupovinici <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, tako i ja uvek zamisljam da je sve za mene, bude mi sladje :D Nadam se da su bar oni kojima si kupovala bili zadovoljni :)))) :**

      Delete
  20. Nisi napisala koja je nijansa paletice Love in Rio, posto mi se cini da imamo istu, jel to ova:

    http://theglam-monster.blogspot.com/2013/07/nyx-love-in-rio-trio-eyeshadow-palette.html

    P.S.: Tek sam otkrila tvoj blog, i super je, citacu ga redovno!

    ReplyDelete
  21. Drage dame,
    Alexandar Cosmetics je stigao u BiH, a sa njime i NYX ;)
    Sve što vas zanima od NYX proizvoda možete naručiti sa fb stranice
    www.facebook.com/nyxprodaja

    Jednom sedmično dovozimo naručenu robu za Banja Luku, a sa vremenom planiramo i otvoriti trgovinu u Banja Luci.
    Hvala na interesovanju za NYX<3

    ReplyDelete