Saturday 19 September 2015

Dupe za cetkicu MAC217 - BLUSH65C

Lepe moje, ako me još uvek pratite, hvala i veliki poljubac!
Vraćam vam se sa postom o jednoj novoj četkici, koju sam kupila pre neki dan - BLUSH65C. Kada sam je kupovala, nisam ni znala da je upravo ovo, dupe za čuvenu MAC 217 četkicu, koja ne znam ni sama koliko košta, ali sigurno ne ispod 2000.
Ja sam moju četkicu platila 380 dinara, u  Alexandru (link) i potpisujem da baš kao i moj favorit, 
BLUSH14C, vredi svaki dinar i predstavlja odličnu investiciju.



Četkica je od beličasto krem prirodne dlake, iz profila je pufnasto spljoštena, a kad se gleda frontalno malo se formira u špic.



Na ovaj način se postiže odlično i neprimetno blendovanje, koje funkcioniše i na manjim očima, kakve su moje, iako je malko veća od savršene četkice za blend senke na manjim očima, prikazane na slici dole, 14C, koja je i moja omiljena BLUSH četkica. Već sam je i prala i nije došlo do ispadanja dlaka, a oblik se očuvao.




Zaključak, ako tražite povoljnu četkcu koja je savršena za blend senki u preginu kapka, ovo je moja najtoplija preporuka! Da li ste je probale? Cmok :*






9 comments :

  1. Kakva joj je mekoća u poređenju sa 14c?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ej Cajkic, meksa je dosta ;)

      Delete
    2. Odlično. Meni je 14c preoštra za pregib (ali mi je zato odlična za donji kapak) pa bih onda mogla da probam ovu. :*

      Delete
  2. hmm, izgleda mnogo mekanije i rastresitije od 217

    ReplyDelete
  3. Na ovaj način se postiže odlično i neprimetno blendovanje, koje funkcioniše i na manjim očima, kakve su moje, iako je malko veća od savršene četkice za blend senke na manjim očima, prikazane na slici dole, 14C, koja je i moja omiljena BLUSH četkica. Već sam je i prala i nije došlo do ispadanja dlaka, a oblik se očuvao.
    https://hdpcgames.com/among-the-sleep-download-pc-game/
    https://windowcrack.com/adobe-photoshop-cs6-crack-key/
    https://portabledownloads.com/autodesk-3ds-max-crack/
    https://getmecrack.com/vce-exam-simulator/
    https://windowsactivatorpro.com/crazytalk-animator-pipeline-crack/
    https://showbizclan.com/top-horror-anime-movies-series/

    ReplyDelete
  4. Vraćam vam se sa postom o jednoj novoj četkici, koju sam kupila pre neki dan - BLUSH65C. Kada sam je kupovala, nisam ni znala da je upravo ovo, dupe za čuvenu MAC 217 četkicu, koja ne znam ni sama koliko košta, ali sigurno ne ispod 2000.
    https://appcracked.com/autodesk-fusion-crack/
    https://crackmag.com/chevolume-crack-license-key/
    https://hdcracks.com/emby-crack/
    https://keygenpc.com/synthesia-crack/

    ReplyDelete
  5. Cafecrack uses different 3D visualization tools, as well as more detailed tools like QMesh Action. However, you can not select fitpcgames unusual objects, point by point, as they were supposed to help you complete 3D models as accurately as possible under the current situation.activatecity Therefore, using its interface, it gives students and experts the opportunity to effectively control 3D queries and exploit a wide range of elements to be able to perform complex cross sections. It includes various components of 3D visualization,crackboot including surfaces, items, and objects, which are used regularly to deliver enhanced visual gameplay.

    ReplyDelete
  6. licensepc is a powerful bid and take-off program that provides virtual versions of build plans. saadpc is suitable for subcontractors, commercial and residential in a number of industries including electrical, heavy/highway/plumbing, production and custom home construction. This app is best for all professions. keygenapp allows users to switch between its different sections, but makes crackfever very difficult to move the window to another position on the desktop.

    ReplyDelete