Tuesday 17 December 2013

New in - DECEMBAR! :)

Decembar je mesec koji, od svih zimskih meseci, najvise volim!

Iako nisam luda za Novom godinom, ovaj mesec u meni budi sećanja na najdivnije dane kad sam bila mala i te praznične euforije, ukrasa, jurcanja po gradu, jedenja slatkiša i sarme. :DObožavam ulične tezge, ukrase po gradu, sniženja, popuste, ludilo, vrzmanje među gomilama ljudi, odlazak u Beograd, koji nekako uvek volim posebno zimi, jer obožavam taj grad i njegove divne novogodišnje dekoracije. Za Beograd - jedan veliki poljubac! :* Nadam se da će mi se ta želja ispuniti i ove godine .. 

Još nešto volim da radim u decembru, a to je, da sebe počastim, što mislim da je jako bitno da svi radimo, bez ikakve griže savesti. Ima nešto mnogo lepo u tome kad sami sebe počastite nekim stvarčicama koje vas vesele, novcem koji ste sami zaradili. Meni je poseban užitak da to bude neka kozmetika, senke ili lakovi, uglavnom. Još ako nešto od ta dva dođe i kao poklon od dragih osoba, gde ćeš više! :)

U ovom postu sam nešto sama kupila, nešto dobila od meni JAKO dragih ljudi. Evo decembarskih sitnica!




Prvi je jedan lakić do kog sam JEDVA došla, jer je deo prošlogodišnje novogodišnje China glaze kolekcije. U pitanju je lepi šarenić China glaze - Glitter all the way koji sam prvi put videla kod Marryke, ovde,  i oduševila se! 

Šljokice u njemu su zlatne, zelene, ljubičaste .. ma, kao da su konfete eksplodirale! Prelep za ovo vreme .. ako uspede igde da ga nađete, uzimajte! :D




Sledeći su novi Seche lakoviiiiiiiiii! Kad sam u Alexandru ugledala najnoviju SECHE kolekciju, koja se zove Gracious and kind, prvo sam se zalepila za ova dva!

Prvi je folijasti i zove se Seche - Collected moments. Vrlo sličan sa China glaze - Gossip over gimlets, o kom sam pisala ovde, ali ima više zlatne. Meni se jako jako sviđa, jer sam skroz odlepila na folije ove jeseni/zime. :D







Druga lepotica kolekcije, i meni favorit je ovaj lakić preslatkog imena Seche - Sparkle, clink, kiss. Totalno je novogodišnji, ima zlaćanu folijastu bazu sa crveno-narandžastim šljokama gore. Nemam ništa slično! :)

Ako budete u prolazu, samo ga pogledajte, oduševićete se ako volite šljoke!



Sledeći lak je jedan od najdivnijih koje sam videla u 2013. godini! Dobila sam ga na poklon od drugarice, kojoj su poznati moji lakoholičarski ukusi i sklonost prema crvenim šljokicama u zimskom periodu. :D

U pitanju je Essie - Toggle to the top, prelepi rubin crveni glitter, ma pravi praznični! Jedva čekam da ga namažem, jer dugo nisam kupovala Essie, isključivo zbog previsoke cene po našim drogerijama, ali me veseli da su počeli da redovno uvoze kolekcije.




Alverde paletica Pure berry sa 4 senke je bila takođe poklon i prezadovoljna sam što je imam! Uz Art deco bazu je preživela celu noć, a boje jako laskaju svakoj boji očiju i baš, baš ulepšavaju pogled.





 Essence - Be flowerful je bio na sniženju, a da ga kupim "naterala" me je Smizla. :D

Hvala za čitanjeeeeeeeee, veliki cmok! :D


19 comments :

  1. Svi su mi predivni,ali China Glaze i Essie su posebne divote :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti!!!!! Drago mi je da ti se dopadaju :))))

      Delete
  2. Mmmmm Seche su bas zanimljivi! :)
    Cekam slikeee! :D

    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sonjciiiiiiiiiiii! :******
      Seche su totalni hit :D

      Bice bice i to najverovatnije prvo Seche :P

      Delete
  3. Replies
    1. Hvala Mell <3
      Obavezno ga uzmi ako naletis na njega!

      Delete
  4. Predivni lakovi ali essie -savrsen! ;)

    ReplyDelete
  5. Kako je divan taj Seche Sparkle, clink, kiss <3 Jedva cekam da ga vidim na tvojim nokticima :)

    ReplyDelete
  6. Toggle je prekrasnoća i biće mi zanimljivo da ga vidim na tebi. Oba Seche mi savršeno idu uz tvoju lavovsku prirodu.

    ReplyDelete
  7. Nice shopping! I am wearing China Glaze Glitter All The Way right now in a nail art! Will post that soon :) It's lovely! And I like the Alverde palette, too. I hate that we can't find that brand here in Italy :(

    ReplyDelete
  8. amazing collection! I like this glitter from China Glaze- must look fantastic on the nails.
    I am your new follower :D

    ReplyDelete
  9. Divno si se ponovila Bebi. :) Drago mi je da si uzela Togglić, a jedva čekam i da vidim svočeve za nove Sešiće. :-***

    ReplyDelete
  10. Svi lakici su diiivni tako sljokicavi :D

    ReplyDelete
  11. ubijedila si me, odoh se kasnije malo počastiti ;)

    ReplyDelete
  12. Essie - Toggle to the top je savrsen! Lepa je i alverde paletica :)

    ReplyDelete
  13. Divni noviteti :) Ne znam sta bih izdvojila, sve mi se dopada :) Isto imam neke esike i CG u planu da sebe pocastim za praznike :)

    ReplyDelete
  14. jao, kakav izbor! jedva čekam slike!

    ReplyDelete