Wednesday 14 May 2014

Coraline!

Nije tajna da volim sve u koralnoj boji - od lakova za nokte, do karmina, senki i slično! :)

Zato sam vam pripremila jedan post o moja trenutna 4 najomiljenija koralna lakića. Trudila sam se da izmešam 4 brenda, kako bi se za svakog našlo po nešto, zbog dostupnosti prodavnica.




Koralne boje lakova mislim da stoje svima, i na duže i na kraće nokte, na bled ili tamniji ten. Pre par godina sam zazirala od ovakvih lakova jer sam sebi delovala kao tetkica. :D Koliko sam bila blesava! Sad ne mogu da zamislim toplo vreme bez njih!

Evo ih...! U pitanju su OPI - Live, love, carnaval, Essie - Sunday funday, Seche - Wild one i Essence - Off to miami!




OPI - Live, love, carnaval je iz najnovije OPI kolekcije Brazil i može se pronaći u Nail line-u u Subotici. Formule OPI lakova su super, cena je možda malo jača, ali po koja klasična boja koju znate da ćete koristiti ne može da škodi. :)

U pitanju je pravi bogati, sexy koralac, između crvene, roze i narandžaste, boju nemam u kolekciji, što je super. :D Iz 2 sloja se prekriva nokat ..




Essie - Sunday funday lepotanković iz prošlogodišnje kolekcije Naughty nautical je stvarno da vam voda krene na usta! Ima da se kupi u DM-u. Svetlija, sočna boja, sa malo šljokica koje nisu uopšte napadne i lepo su se uklopile sa bojom. Potrebna su mi dva debela sloja ili tri tanja, jer je od sva 4 laka navedena ovde, sa najređom formulom, pošto je ipak jelly. :)

O njemu sam pisala ovde.



Seche - Wild one je jedan od mojih najomiljenijih koralnih lakova i nije tajna da sam luda za njim! Seche lakovi se mogu kupiti u Alexandar Cosmetics-u. Ono što je mene kupilo jeste njegova formula, koja je savršeno kremasta i gusta, pravo je uživanje mazati ga. Koralci nekad umeju da budu vodeni, ali ova 4 su stvarno za svaku pohvalu.

Brzo se suši i nokti imaju lep sjaj posle. Ako nemate nijedan koralni lakić, ovo je moja topla preporuka! U ovom postu možete pročitati više o njemu.




Essence - Off to miami! je divna jarka koralna nijansa, koja još više bljesne na noktima.
Essence lakove imate u Lilly-ju i DM-u. Četkica im je prilično dobra, iako sam ja za četkice poput China glaze lakova, pošto mi nokatna ploča nije jako velika. Ali sa ovom se lepo rukuje.



On i Sunday su svetliji, potom ide OPI i na kraju Seche. Nijedan ne umrtvljuje ruke i svi su prilično jarki.



Redosled moje ljubavi za ove lakiće je sledeći :D: Seche, Essence, OPI, Essie.

Koji je vaš koralni favorit? Hvala na čitanjuuuuu! :*




14 comments :

  1. Divni a taj OPI upravo imam na noktima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Prasulenceeee!
      Jao prelep je, mogu misliti kako ti stoji :))

      Delete
  2. Jaooooo,ove koralne nijanse su zaista divne,obazavam ih!! I meni se kod ovih essence lakova svidja ta siroka cetkica!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Coko! Bas mi je drago da ti se dopadaju :)))

      Delete
  3. Divan izbor. Imam par koralnih nijansi, ali nijedan od ovih. Essence i Seche mi se bas dopadaju tako da bih ih rado isprobala. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jovana!
      Obavezno ih probaj vrede svake pare! :)

      Delete
  4. Ja vise volim oranz koralce, ali ni ovi nisu losi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tijana! :)
      I ja volim narandzasto...

      Delete
  5. I ja sam nedavno "otkrila" koral na noktima i zaljubila se! Moj prvi je Flormar 377. Ovih dana cu se pocastiti jednim sa tvoje liste:-)

    ReplyDelete
  6. Super je post. :)) Hehe imam sve osim Essence-a. Moj favorit je OPI, onda Seche, pa na kraju Essie - od njega sam malo više očekivala, a nešto mi ne stoji wow.

    ReplyDelete
  7. Super izbor, nemam ni jedan i mislim da uzmem bilo koji od ovih sigurno ne bih pogrešila (imam dosta koralaca, ali njih nekako nikad dosta!).

    ReplyDelete