Monday 19 May 2014

Potrošeni proizvodi #2

Primećujem da od januara nisam pisala o potrošenim proizvodima i to je strašno! :D

Razlog za to je bio ili sporo trošenje, ili trošenje mahom istih proizvoda - acetoni, kupke, kupke, acetoni. Strašno! :)

Ni ovaj post neće biti preterano originalan ali sam rešila da možda neku od vas motivišem, jer znam da mene ovakvi postovi itekako motivišu i inspirišu na trošenje! 




Najpre, otkrila sam jedan novi proizvod od kog trošim već drugu flašicu!

MIXA micelarna voda - odlična stvar za skidanje šminke, pogotovo šminke na očima. Ja baš imam osetljivu kožu a ovo čak ni mene ne iritira. Ima malo čudan miris, ali nije strašno.

Avon losion od vanile - uglavnom sam koristila za ruke i divan je, super neguje, a miriše kao kolačić. Dobila sam ga od moje drugarice za prošli rođendan i bilo mi je žao da ga trošim, moja stara boljka. :)

Lancome Tresor midnight rose  - diiiiiiiivan, divan parfem, koji sam potrošila sa uživanjem! Pobrao je mnoge komplimente i sigurno ću ga nekad opet kupiti.



BALEA Cocos nectarine gel za kupanje - jako jaaaako ugodan miris kokosa i slatkih nektarina, imam i dezodorans i zaista predstavlja potpuno tropsko uživanje! Ako volite miris voća i kokosa, ovo je prava stvar za vas.

BALEA Sunny peach gel za kupanje - ovo je jedini potrošeni proizvod koji mislim da neću opet kupiti. Vidite koliko sam ga stiskala, i namučila se, na šta liči pakovanje. :D PREGUST je! Bukvalno su me ruke bolele svaki put i izuzetno me je nerviralo, jer se uvek na brzinu tuširam, a ovo mi nije pomagalo. A i miris je pomalo plastičan.



Constance caroll aceton
- super stvarčica, koja traje sto godina. Nažalost, u mojoj Rodi ga više nema, ali čim ga ukebam kupiću nekoliko komada. Odlično skida lak, bez "drpanja" kože oko noktiju. :D

Golden rose JJ 103 - ovaj lepotan se skoro pri dnu zgusnuo, pa se neću mučiti da ga više razređujem, možda ako me ne bude mrzelo sipam koju kap Seche restore-a. Ali je divan, imam i zalihe! 




MALIZIA crveno voće gel za kupanje - ovog giganta sam trošila sigurno mesec dana! Divan je, celo kupatilo miriše na njega, i imam backup. Preporuka. 


Eto to bi bilo to, nadam se da vam se svideo post! Šta ste vi potrošile u poslednje vreme? :*


14 comments :

  1. Bas sam se pitala gde si nasla Constance Carroll :) pisah o njihovom ruzu ali i dalje ne pronalazim ovaj brend. Divan parfem <3. Sad si me bacila u dilemu da li da isprobam Mixu micelarnu, jer su i meni osetjive oci,ili hvljenu Loreal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Marina! :)))
      Isprobaj obavezno Mixu, imam vise poverenja nego u Loreal jer mi ju je preporucila dermatolog :)
      A CC u Rodi, i cula sam u DISu.

      Delete
  2. Avon proizvode s vanilijom nemilosrdno trošim :D Nakon losiona probaj kremu za tijelo u velikim količinama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, znaci jos jedan obozavatelj vanile! :))
      Hocu hvala ti!

      Delete
  3. Tresor Midnight Rose <3 Od mirisa do ambalaže! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Saro! Drago mi je da si ga probala i da ti se svidja :))

      Delete
  4. Volim ovaj tip postova zato što je početno oduševljenje jedno, a utisak posle potrošenog pakovanja nešto sasvim drugo...
    Baš mi je simpatičan post zato što je kratak i sladak, ali se sada osećam ogrezlom u konzumerizmu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Slazem se skroz :))
      Nemoj, trosi svojim tempom, samo da se trosi ;)

      Delete
  5. Jooj ovaj BonBons od Malizie me vratio u djetinjstvo, ne pamtim kad sam nesto iz te linije posljednji put kupila, a dok sam bila mladja, kupala sam se u njihovim divnim mirisma :) Morat cu ponovo nabaviti nesto, makar u ime djetinjstva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe i mene! U to lepo vreme i skolu :)))
      Probaj ovaj stvarno je divan za ljubiteljke voca!

      Delete
  6. E mrzim što stalno viđam kod tebe ove Bon Bons tuširalice,a nigde ih ne vidim da kupim :( I onu prada candy kopijicu! Kad budem dolazila u NS, moraš da me uputiš! :)) :*

    ReplyDelete
  7. Bebi , samo da ti kazem da te i ja pratim od skoro :) poz od purple lilac :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. JAOOOOOOOOO nemas pojma koliko si me obradovala! HVALA ti od srca sto si me se setila :***

      Delete