Thursday 19 June 2014

Favoriti meseca - MAJ

Danas sam vam pripremila slatke stvari koje sam najviše volela u maju ... neke praistorijske, neke nove, neke novootkrivene. Nadam se da će vam se dopasti! 





Kao prvo, jedan totalno lud favorit koji sam ukrala sestri, kad je jedan dan došla do mene .. ova plastična čaša iz MC-a, u koju redovno sipam vodu i cevčim kao luda, na taj način mi je interesantnije i ne doživljavam pijenje vode kao obavezu! Još kad imam drečavo rozu slamčicu.. :D




Kada je reč o kremama za ruke, dobra sam skoro godinu dana. Nisam kupila nijednu! Toliko imam zaliha Balea krema za telo i ruke da je to strašno .. jedna od omiljenih je i ova divna malinica Balea Himbeere.

Nega je meni taman za toplo vreme, stoji mi pored laptopa i redovno je uzimam posle skidanja laka i nakon mazanja, te nemam problema sa suvom kožom oko noktiju.




Kad smo kod noktiju, imam novu Suncokret turpiju, koju sam kupila za oko 50 dinara i stvarno je odlična! Ne lomi nokte, ne stvara "odrpane" krajeve i mislim da nije pregruba za prirodne osetljive noktiće. 

Imam i staklenu i metalnu ali to se meni ne dopada, i lomi mi nokte. :(




Moj omiljeni deo :P a nadam se i vaš! Lakići! Neverovatna je ljubav koju imam za lakove .. te slatke, šarene flašice ulepšaju svaki dan, a svaki problem je rešen samo pogledom na te divne boje. Bombončići! ;)

Ovog meseca postavka je bila China glaze, Golden rose, Orly i Kiko.



Favorit na mnogim blogovima je China glaze - Petal to the metal! a tek moj! :P

On je idealan za neon početnike, a mene je oduševila savršena kombinacija roze i koralne i tako neka privlačnost na noktima koja se ne može opisati! Nikad mi neće dosaditi i super stoji posebno na duge nokte. Moja topla preporuka za ovo leto, uz Thistle do nicely!





Vrlo slična boja, doduše malo bleđa je upravo i ovaj Golden rose 66, sa teksturom. Luda sam za teksturnim lakovima još od prošlog leta, a Holiday kolekcija je jedna od boljih, uz China glaze i Kiko. Prelepa rozikasto koralna nijansa koja traje danima ..

Iznenadila sam se kad mi je prodavačica u lokalnoj parfimeriji rekla da im slabo ide ta kolekcija i da neće dobijati nove boje .. mislila sam da su baš popularni!




Orly - Basket case je definitivno od onih lakova u koje se zaljubite tek posle 2, 3 godine :D Imam ga otprilike toliko a tek sad sam potpuno odlepila na njega. Savršena ružičasto roza, tamnija koju svaka žena mora da ima jer je taaaaaaaaaako sexy! :)




Kiko - Anice, prelepi Cupcake teksturisani lak sa bobicama u tamno plavoj boji. Osnova je bejbi plava i ta kombinacija je prosto da vam voda krene na usta! Kao da imate najslađe kolačiće na noktima! Topla preporuka ...

Ovo je bio poklon iz Italije od meni jako drage osobe, i zato zauzima posebno mesto u mom srcu. <333




Ako ikako imate način da se domognete ovog Sally Hansen Maximum growth čuda, uzmite jedno 10 komada! Ja sam ga kupila preko Limunda za oko 200 dinara, i radi posao samo tako! Nokti kao da su jači i kao da brže rastu.




Na red je došao i breskvica deo! Obožavam sve od breskve, a tamanim ih kao luda kad im je sezona. Ne kažu džabe da nam prijaju mirisi onih stvarčica koje volimo da jedemo!



Malizia Bon bons - Pesca pop parfemčić imam jedno 3 godine, i ostalo je još pola. Obožavam da mirišem na ovu polusintetičku i bombonastu breskvu, koja prilično dugo traje! Topla preporuka za leto .. ima ga na svakoj pijaci pa pronjuškajte! Oko 200 dinara je.




Le Petit Marseillais sam u toku prošlog meseca viđala na svim blogovima, pa nije bilo teško namamiti me dobrom cenom u Dm-u! I ovaj je od bele breskve i nektarine i DIVAN je! Jako je blag i godi osetljivoj koži, a miris je nestvaran!




Jedno savršenstvo koje sam volela proteklih meseci je i novi Labello od breskve! Kupila sam ga u Apoteci Janković jer je tu najjeftiniji, a miriše na Haribo bombone od breskve! Labello jako slabo koristim, ali ovaj nisam mogla da preskočim.




Još jedan parfemčić iz Flert linije, koja radi kopije poznatih parfema. Pare u poslednje vreme ne trošim na parfeme, a ovi mališani su baš praktični! Moj favorit za leto je YSL Manifesto, tako je ženstven, kremast i mazan..




Jedan poseban favorit, koji sam dobila od bivšeg dečka iz Italije - sovica koja štiti onu rupu u koju se guraju zvučnici! :D Presmešna je i preslatka kad čuči na vrhu telefona. Moram da priznam da sam se više vezala za nju nego za bivšeg dečka, HAHHAHHA! Šala :P



HVALA vam od srca za skoro 104000 pregleda (ovo je totalno nestvarno!) i na tome što vaše dragoceno vreme trošite na čitanje mog piskaranja... Da li imamo zajedničke favorite? Najveći KISS! :*









13 comments :

  1. Mnogo mi se svidjaju nijanse lakova :D, a Le Petit Marseillais sam izbegavala jer sam citala losa iskustva na inostranim blogovima, doduse za proizvode za kosu, mada moracu da isprobam nesto. Sovica je bas dobra fora i slatka je a dopada mi se Hello Kitty navaka za kljuc, simpa je, gde si nju nabavila? :)

    ReplyDelete
  2. ala sovica je prekul detalj :D
    od ostalih favorita posebno mi se dopada KIKO lakić za nokte, poseban je i lak i njegova ambalaža :D
    te LPM gel za tuširanje, mogu misliti kako lijepo miriši, ako je od breskva i nektarina :D

    ReplyDelete
  3. LPM gelove baš volim, mnogo mi se sviđaju :) Kiko i Orly lakovi su diiivni <3

    ReplyDelete
  4. suncokret turpija <3 <3 <3 obožavam suncokrete <3
    lakovi su svi odreda divni, a LPM tuširalice obožavam <3

    ReplyDelete
  5. Imamo - taj predivni gel za tuširanje <3

    Joj a sovica je potpuno slatka :)

    ReplyDelete
  6. Isto gel, samo je moj od vanile, ali planiram da probam i ovaj tvoj. :)

    Od lavande mi se ne dopada, neprirodan je miris. :(

    ReplyDelete
  7. Imam dva laka od GR i super su,a i ovo Labelo i od jos nekih vockica,obozavam ih.

    ReplyDelete
  8. Labelo od kajsije Meni je on najbolji

    ReplyDelete
  9. Svi lakovi su divni :)
    Obožavam miris breskvica, toliko da sam i psu kupila šampon sa istim mirisom :D

    ReplyDelete
  10. Petal nam je isti, i bas ga danas imam na noktima, divan je :)

    Super su ti i ostali lakici, i naravno sovica :D

    ReplyDelete
  11. Sovica je predivnaaa :)) dopadaju mi se ove letnje boje lakova!

    ReplyDelete
  12. Krasne favorite si odabrala! Ja sam oduševljena LPM tuširalicama ;)

    ReplyDelete
  13. Sova mi se sviđa, a mislim da sam nešto slično videla u Nemačkoj :).

    ReplyDelete