Tuesday 17 June 2014

NEW IN - JUNE!

Obično u poslednje vreme pazim da razumno kupujem lakove, ali ovog meseca sam malo sebe počastila, jer ipak kad se pogleda da sam za 2,5 meseca kupila samo 2 China glaze laka (a njih volim najviše!), sve je jasno! Bila sam i više nego dobra, a to je primetila i moja drugarica M (:*), bez da sam je prisilila da me hvali. :D

Nadam se da će vam ovaj moj letnji new in ulepšati ovu nedelju, jer je šaren i lud! Nešto sam kupila, nešto sam dobila, a to je upravo i ona najbolja kombinacija. :)

Evo gaaaaaaaaa!



Šareniš sa svih strana....




Pripremila sam vam baaš dosta slika, znam da volite, a volim i ja na drugim blogovima da se ne lažemo! :P

Evo prvo lakova i nokatne nege!




Da li je moguće da postoji dupe za moj najomilljeniji lak na svetu China glaze - Flip flop fantasy? Ovo je prvi lak za koji mogu sa sigurnošću da kažem da je 99% sličan mom miljeniku i naravno da sam ga kupila! U pitanju je IBD - Gala vant .. formula savršena, gusta, lepa, boja pa skoro identična FFF-u. Nadam se da FFF nikad neće prestati da prave, ali ako to ikad učine, znamo da imamo zamenu! :P




Drugi je isto IBD, jer su sa ovom poslednjom kolekcijom razbili! U pitanju je ružičasta/barbi roze boja, totalno sexy za leto, Chic to chic, koju sam vam već pokazala ovde




ENF ulje za zanoktice sa mirisom kokosa sam imala pre više od godinu dana i prodala .. ne znam ni sama zašto. Posle sam videla kod Dijane Golubović na blogu  (tačnije čini mi se na njenoj FB strani) i opet kupila jer sam potrošila moje IBD lavanda ulje. Odlična stvar i koštao oko samo 200 dinara u Alexandru! (to je ono plavo na slici gore zaboravih posebno da slikam).

Kiko, divno Kiko, i prelepi Cupcake lakovi! Uz njih naravno i Kiko drecavo zuti neseser (na slici je zelen :D)

O prva 2 Kiko Cupcakes teksturna laka sam pisala u novitetima u maju... i to su bili Anice i Lilla, plavi i jorgovan boja, a sad sam proširila kolekciju sa mint, kajsijastom i roze. 


PRELEPI SU, totalno sam odlepila na te njihove mrvice. :P




Definitivno HIT meseca, ma HIT godine, su mi ovi novi Body drench balzamići za usne Candylicious! MORATEEEEEEEEEEEE ih probati! Koštaju oko 16o dinara i ima 6 mirisa pisaću posebno o njima.

Moji su Cotton candy (miriše na slatke kolače i šećernu vunu) i Grape lollipop (miriše na Haribo Maoam bombonice od grožđa i jaaako podseća na divni Lip drench od nara, samo grožđast :D, ali u tom žvakastom fazonu).

Odlična je nega a posebno su praktični za nas koji nemamo jako debele usne jer su smešni i tanji od klasičnih balzama. 




Novi Balea gelovi za tuširanje iz DM-a, jer to trošim kao 'leba. :D Htela sam da uzmem Mango koji viđam po blogovima ali nešto mi se nije dopao miris pa sam uzela ova dva. PRELEPI SU! A posebno ovaj sa jagodom ... obožavam jagode, i sve živo sa jagodom! Ovo je jedna od retkih kupki sa jagodom, slabo ih prave..




I za kraj ... HELLO KITTY manija koja kod mene ne prestaje od rođenja! :D Maska za telefon i navlaka za ključić, zar nisu slatki i smešni! :D Ulepšavaju mi svaki dan .. volim da se okružim slatkim stvarčicama koje me kad god pogledam u njih oraspolože.






Eto to bi bilo to, malo opširniji new in ovaj put od mene, ali nadam se da vam se sviđa! Da li imamo neke zajedničke novitete? Hvala na čitanju, poljubac!





15 comments :

  1. Jaoj gde si nabavila ovu navlaku za kljuc, odlicno je? :D

    ReplyDelete
  2. Uzela si kokos za zanoktice, nadam se da ti se sviđa koliko i meni :D
    I jagode obožaaaaaaaaaaaaaaaavam! Idem sutra po Baleu :))

    ReplyDelete
  3. ja sam se zaljubila u lakove, divni su ti :))))

    ReplyDelete
  4. Mnogo mi je žao što nisam kupila više Kiko lakova, a pogotovo te Cupcake :(
    Sve je tako divno, veselo i šareno! :D

    ReplyDelete
  5. Ja jedva čekam da vidim ove Kiko lakove na noktima :D Obožavam Kiko stvari, ali obožavam! Divni su, divni, jednom divni! Kad njih ugledam ništa drugo ne registruju moje oči :D Kajsija mi se najviše dopada ovako iz bočice :)

    ReplyDelete
  6. lakovi su predivni, pogotovo ambalaža Kiko lakova :D
    i sama sam ovisna o Balea gelovima za tuširanje

    ReplyDelete
  7. Meni su uvijek fini tvoji noviteti. Za lakove imamo skroz slican ukus, ne znam prosto koji bih prije izdvojila. Maskica, ta navlaka za kljucic, divno. Imam sto godina, al nikad necu prevazici te stvari, bicu baba koja je krasti futrolicu od unucica( ili kakvo tad vec cudo bude bilo aktuelno )
    Zavidim za te Body Drench balzame, mada nisam znala da su tako uski, koliko to oni grama onda imaju?
    Znas li da Balea sad od jagode ima i kremu za ruke na pumpicu i tecni sapun?

    ReplyDelete
  8. Super je sve :) Moracu ovde da te pitam par stvari :)
    ja te ''znam'' sa Ane, i secam se da si stalno hvalila Medeni balzam, trenutno imam cokoladu i cimet, pa me interesuje kako si sad zadovoljna njima?
    Konkretno vanila, nana, premisljam se da li da uzimam? :)
    Cimet imam, i nije mi nista posebno, pecka cak pomalo usne, i tvrdji je dosta, dok je cokolada bolja, ali mozda malo teza za leto, sto se tice mirisa... Ili je sve to isto, samo aroma drugacija?
    kakva su tvoja iskustva? Vidim da sad koristis ove Body drench, mene jos ne vuce njih da probam, pored gomile labella, sto onih velneinih, grozdjanih masti, blistexa... strasno, znam :)))
    unapred hvala, i samo napred, rado te citam! :)

    ReplyDelete
  9. lakovi su super, narocito kiko :)

    ReplyDelete
  10. Krasni su ti noviteti, posebno ovi Kiko lakovi :D

    ReplyDelete
  11. Bas mi fali vreme kad sam stanovala u NS i imala sam dostup do Alexandara i DMa. U Poljskoj nema China Glaze i Balea. Mislim ima negde na trgovinama ali su bas skupe.
    Kiko lakovi izgledaju bas dobro.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Meni je decko maznuo Carambolu Lambadu :D

    IBD super izgledaju, ne znam zasto nikad ne obracam paznju na njih. o.O
    Sad vidim da ih ima bas dosta na sajtu.. Morace to da se prostudira :D

    ReplyDelete
  14. znam da je post star, al moram da pitam :D da li se mozda mogu jos naci kiko cupcake lakovi? zavirila sam u njihovu prodavnicu u madridu i na sajt, ali vidim da ih nema. znas li da li neko proizvodi nesto slicno?

    ReplyDelete