Monday 25 August 2014

Candy licious balzami za usne

Balzame za usne stvarno obožavam i imam nebrojeno mnogo. Neki su se pokazali sjajno, neki ne baš, ali nema nekih velikih promašaja. Uglavnom volim kad zaista dobro neguju, lepo mirišu, a i pakovanje me privuče mada nije presudno. 

Poslednje što sam kupila su ova dva Candy licious balzamčića i baš sam zadovoljna. Koštaju oko 160 dinara i mogu se naći u Alexandru. 




Meni je lepši ovaj od grožđa, Grape lollipop, jer me podseća na MAOAM Haribo bombone koje sam jela kad sam bila mala. Savršeno miriše, na žvaku od grožđa.




Po blogovima mi se čini da je najpopularniji Cotton candy, koji mirise na kolačiće. I jedan i drugi imaju boju ukusa/mirisa koji predstavljaju i jako su tanki, što ih čini posebno smešnim i slatkim. :D Zgodni su za nas koji nemamo previše debele usne, da se ne zamuljamo. :D




Imaju 2,55 gr, što ih čini malo manjim od deblje verzije Lip drench balzama o kojoj sam pisala, ali meni ne smeta, ionako mi balzami uvek traju sto godina. :D Želela bih da probam još crveni Red licorice, on me privlači, ali za mene nema kupovine balzama dok ne potrošim bar 3, 4 od ovih koje imam. :D





Eto to bi bilo to! Da li ste ih probali? Koji su vama omiljeni balzami? CMOK :*


9 comments :

  1. Vec duze vreme gledam da ih kupim :) Post ti je odlican

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tico! Nisu izvikani kao Baby lips ali bolje neguju, neces se pokajati :)

      Delete
  2. nisam još vidjela ove balzame, ali stvarno im je preslatko pakiranje :D
    moj trenutno najdraži balzam je Garnier Repair, jer stvarno u trenu oporavi usne
    a volim i Baby lips :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej hvala sto si dosla!
      Nisam probala taj Garnier, a Baby lips mi je onako. Omiljeni su mi ovi i klasican Labello (breskva), mada su odlicni i oni Princessin iz DM-a.

      Delete
  3. Bas sto kazes sa te sa tanjim usnama , ja bi ovo ih dva puta potrosila , kad sam ih videla mislila sam da su uzorci :)

    ReplyDelete
  4. baš slatko djeluju, voljela bih probati koji jednom :D

    ReplyDelete
  5. super mi je kada otkrijem nove brendove. Nikad cula za a Candy licious.

    ReplyDelete
  6. Zdravo draga, pratim tvoj blog, kao i mnoge kozmetičke blogove, a počela sam i ja od skora da pišem svoj. Značilo bi mi ako bi me pratila jer pokušavam da se povežem sa što više ljudi koji se bave takvom vrstom bloga. Hvala puno, cmok!http://evenflowmakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete