Thursday 8 August 2013

Tentation pour vous!

Kada je reč o high-end lakovima, nemam ih mnogo. Volim te slatke bočice i uvek se divim slikama na blogovima, ali sam problematična, kada su ovi lakovi u pitanju, iz jednog razloga - žao mi je da ih koristim! :D

Ono što imam, uglavnom sam dobila, ili kupila po 3-4 puta manjoj ceni. Jedan jedini high-end lak koji sam kupila u parfimeriji je moj ljubljeni Chanel - Peridot.
Chanel pravi zaista divne lakove, koji su karakteristični po svojim nijansama. Nekad su one unikatne, nekad manje unikatne, ali uvek Chanel ima neki podsjaj, shimmer ili bilo šta neobično, što nekako ne uspeva da se iskopira. :D


Danas ću vam predstaviti jedan od najlepših lakova koje imam, i on je lak koji, kao mnogi, do sad pomenuti, zablista u punom sjaju na noktima. Ako nemate nešto slično, imam i jedno iznenađenje za vas. U pitanju je Chanel - Tentation. Kupila sam ga preko interneta, za 1.000 dinara čini mi se. Verujem da ga ima u parfimerijama Beautique, oni drže Chanel,  a sigurno i Sephora.





Kada je reč o boji, u pitanju je prava, bogata ciklama sa roze shimmerom, veoma, veoma sexy i ženstvena. Na noktima je da padnete u nesvest! 

Što se formula tiče, prezadovoljna sam. Pokriva iz dva deblja sloja, lepo se maže, četkica je po mom ukusu, svrstala bih je u tanje. Brzo se suši i pristojno dugo traje na noktima.



E sad, iznenađenje! Kao što sam rekla, bude mi žao da mažem lak kad pomislim koliko košta. Onda on stoji i stoji .. čami čekajući svoj red. :)

Pre izvesnog vremena, rešila sam da pronađem dupe za ovo savršenstvo.. i uspela! U pitanju je, po meni, skoro 100% dupe, a to je China glaze - Sexy silhouette. Do tada nisam čula da je neko pisao o njemu na domaćim blogovima, praktično nisam znala da lak POSTOJI! :)






Ako vam se dopada Chanel - Tentation, moooorate nabaviti ovog skoro pa sijamskog blizanca. :D Ja moram priznati da je to jedan od retkih lakova, za koji imam i rezervnu flašicu. Još jedna sitnica u prilog tome je svakako i cena, Chanel lakovi su oko 20e, dok je China glaze 387 din. :P


Sada smem da vam otkrijem tajnu da je China glaze - Sexy silhouette namazan na noktu kažiprsta, dok je na svim ostalim noktima Chanel - Tentation. :)



Ako vam se dopadaju ovakvi postovi, obavezno mi javite, da i dalje bunarim neke duplikate za lakiće koji su nam teže dostupni.




Hvala na čitanju, najveći poljubac! <3









18 comments :

  1. Divno, bas ti stoje...Obozavam ove boje :)

    ReplyDelete
  2. Meni se svidjaju ovakvi postovi, baci se na neko istrazivanje ;)) Boja je jako lepa, ali nije u mom stilu, mada tebi savrseno stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, drago mi je! Trudila sam se da nadjem lakic, bas bas! Super sto ti se dopada i veliko HVALA :***

      Delete
  3. Replies
    1. Hhehe, hvala Cajkisha! Veliki kompliment :**

      Delete
  4. Stvarno su isti! :D

    Super ti stoje ove boje.. :) Secam se da si jedno vreme samo slicne mazala :D
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhehehe, stvarno istiiii! :*
      Hvala Sonjci, da da tako je, opet cu vec vidim :D

      Delete
  5. mislim da je ovaj lakić uveliko deficitaran!
    stoji ti fantazija!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ufili! :********
      Drago mi je da ti se dopada, posto znam provereno da volis ove shimmeraste :P

      Delete
  6. Sjajo ti stoji, baš je sexy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Prasence! :******
      Dobro su mu dali ime :P

      Delete
  7. ja mislim da sam jedna od rijetkih koji high end lakove ne smatraju vrijednim onoliko koliko koštaju. nedavno sam kupila chanel taboo, i osim bojom, nisam oduševljena ničim drugim.
    ova boja je jako lijepa, baš mi se sviđa, može da se fura tokom cijele godine :D nažalost u bosni china glaze nije baš dostupan, ali da jeste sigurno bih potražila ovaj :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se za cenu lakova sa Dz.
      Lepo ti stoji :))))

      Delete
    2. Hvala DZ! :***
      Moze komotno, zimi, leti, kad god, bas je zahvalna! :)

      Delete
  8. Replies
    1. Hvala ti! Drago mi je da ti se dopao ;) :*

      Delete